Πολιτική

Ενημερωτική εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής

Νέα ενημερωτική εκδήλωση ενόψει των διαδικασιών εκλογής συνέδρων που θα γίνουν στις 11 Μαρτίου και του ιδρυτικού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαρτίου πραγματοποιεί η νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, την Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα “Βασίλης Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Στην εκδήλωση θα είναι εισηγητές εκ μέρους της ΚΟΕΣ οι Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Παύλος Σιλβιστόπουλος και ο Ανέστης Τελλίδης.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες και φορείς στο δήμο του Κιλκίς, ενώ στις 5.30 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνέχεια της διαδικασίας αλληλοενημέρωσης και της επικοινωνίας με φορείς, παραγωγούς και επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς, αλλά και του διαλόγου με μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής.

Ως γνωστόν, οι εκλογές για ανάδειξη των συνέδρων

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]