Κοινωνία

Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα τους εθισμούς και εξαρτήσεις

«Ομιλία με θέμα «Εθισμός σε ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο και διαδίκτυο», διοργανώνει το κέντρο υποστήριξη εξαρτημένων ατόμων «Όασις» γιά την προσεχή Κυριακή 15.3.15, στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κιλκίς, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα, σε συνεργασία με τον σύλλογο επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης».
Σκοπός της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων σχετικώς με τις εξαρτήσεις και πώς αυτές επηρεάζουν ολόκληρη την οικογένεια.
Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος του «Όασις» & σύμβουλος απεξάρτησης Δαμιανός Δουΐτσης. Την προσωπική τους εμπειρία θα μοιραστούν μέλη της ΟΑΣΙΣ του «Όασις» έζησαν το πρόβλημα της εξάρτησης.
Στο κοινό θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό του φορέα.

Το κέντρο «Όασις»

Το κέντρο «Όασις» ιδρύθηκε το 2002 από πρώην εξαρτημένους και μέλη των οικογενειών τους.
Για την δράση της βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το υπουργείο υγείας και την νομαρχία Θεσσαλονίκης.
Έως σήμερα έχει δεχτεί χιλιάδες άτομα για υποστήριξη και ενημέρωση στην έδρα του (Θεσσαλονίκη – Μοσκώφ 12).
Παράλληλα πραγματοποιεί εκδηλώσεις, διαλέξεις και ημερίδες σε όλη την Ελλάδα, για να βοηθήσει την ελληνική κοινωνία στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Περισσότερα

Δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος, το «διαμάντι» της επιστημονικής έρευνας στον «πόλεμο» εναντίον του καρκίνου

Της Βασιλικής Μιχοπούλου* Ο δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος έχει λάβει έξι φορές υψηλού κύρους χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας σχεδόν […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]