Κοινωνία

Εκδηλώσεις στο Κιλκίς με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Εκδηλώσεις στο Κιλκίς διοργανώνει η μαιευτική-γυναικολογική και χειρουργική κλινική «Γένεσις» Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον χαρακτηρισμό του Οκτωβρίου ως μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6.10.18, στην πλατεία Ειρήνης, με ώρα έναρξης 10 το πρωί, σε συνεργασία με τον σύλλογο καρκινοπαθών νομού Κιλκίς «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» και το τοπικό τμήμα Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημέρωση γυναικών από ομάδα μαστολόγων επί θεμάτων προστασίας από τον καρκίνο του μαστού και δωρεάν κλινική εξέταση μαστών, ενώ θα ακολουθήσουν ομιλίες στο συνεδριακό κέντρο, με ώρα έναρξης 1 μετά το μεσημέρι, σχειτικές με τον τομέα της πρόληψης.

Περισσότερα

Αποδόθηκε ο οφειλόμενος φόρος τιμής στην μνήμη του ήρωα εφέδρου ανθυποσμηναγού Σ.Μαυροματίδη

Τελετή αποκαλυπτηρίων της πινακίδας ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού Πηγής σε οδό «Ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12.3.23, στον εν […]

Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]