Κοινωνία

Μία διαφορετική εκδήλωση γιά την ημέρα της Μητέρας

Η διαδικτυακή εθελοντική ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας Κιλκίς διοργάνωσε την καθιερωμένη «Γιορτή της Μητέρας».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11.5.14.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής: «Στον όμορφο και ζεστό χώρο του επιμελητηρίου Κιλκίς φιλοξενήσαμε τρεις νέες επαγγελματίες, ξεχωριστές στον τομέα που επέλεξαν να σταδιοδρομήσουν. Η λογοθεραπεύτρια Καλλιόπη Φωτίου, η διαιτολόγος- διατροφολόγος MSc Ανθή – Ισμήνη Ναούμη και η δικηγόρος Ευανθία Βαγιάτη, μας αντάμειψαν με τρεις υπέροχες παρουσιάσεις, διαλέξεις, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις μητέρες. Τα θέματα των ομιλιών ήταν τα στάδια γλωσσικής ανάπτυξης παιδιών, μιας και η 11η Μαϊου είναι η μέρα που επίσης γιορτάζεται η λογοθεραπεία, η διατροφή στις θηλάζουσες αλλά και το ισχύον νομικό πλαίσιο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, για τη βρεφική διατροφή. Οι παρευρεθέντες έφυγαν κατενθουσιασμένοι με τον τρόπο παρουσιάσεων αλλά και ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την κατάρτιση και τις γνώσεις που μεταδόθηκαν. Ενδιαφέροντες και οι ερωτήσεις – προβληματισμοί των ακροατών που απέδειξαν ότι οι νέοι γονείς και ειδικά οι μανούλες διψούν για νέες γνώσεις και για ανταλλαγή εμπειριών. Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ευχαριστούμε θερμά το Επιμελητήριο Κιλκίς που διέθεσε το χώρο και το καφέ – ζαχαροπλαστείο «Σίστερς», που επιμελήθηκε το μπουφέ καθώς και όσους και όσες παραβρέθηκαν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]