“ΜΑΘΕ – ΠΡΟΛΑΒΕ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ” τον καρκίνο σε εκδήλωση στον Ευρωπό

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στον Ευρωπό, με μεγάλη επιτυχία και απήχηση, η ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Κεντρικές ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν η ειδική χειρούργος μαστού Σοφία Τριανταφυλλίδου και η μαιευτήρας – γυναικολόγος Αθηνά Γαλάνη.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης οι βουλευτές του νομού Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γεώργιος Φραγγίδης και ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Ευρωπού Γεώργιος Δουλκερίδης.
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης επιστρέφοντας από την χειροτονία του μητροπολίτου Δράμας κκ. Δωρόθεου στην Αθήνα, πρόλαβε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης.
Το μήνυμα της συγκινητικής βραδιάς “ΜΑΘΕ – ΠΡΟΛΑΒΕ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ” ακούστηκε δυνατά, δίνοντας ώθηση σε όλες τις γυναίκες να προβούν σε προληπτικές εξετάσεις.
Συγχαρητήρια στις διοικήσεις και τα μέλη των συλλόγων: Μουσικός – πολιτιστικός Ευρωπού, Παλαιστικός σύλλογος «Καραγιάννης», Απόλλων Ευρωπού, Εταιρεία Μικρασιατικών σπουδών Ευρωπού, Σέλευκος Ευρωπού και Συλλόγους Γονέων – Κηδεμόνων Δημοτικού και Γυμνασίου – Λυκείου Ευρωπού, που είχαν την πρωτοβουλία και οργάνωσαν την πολύ πετυχημένη αυτή εκδήλωση.