Κοινωνία

Επιτυχείς οι εκδηλώσεις του «Γένεσις» γιά την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού ο Οκτώβριος.

Τεράστια η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την κλινική «Γένεσις» και τον Κιλκισιώτη πρόεδρό της Γιώργο Φραγγίδη, με πολυπληθές ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με την συνεργασία του Ερυθρό Σταυρού Κιλκίς και του συλλόγου καρκινοπαθών νομού Κιλκίς «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς.

Στην πλατεία Ειρήνης εξετάστηκαν 130 γυναίκες από τους Κιλκισιώτες γιατρούς Γιώργο Συμπιλίδη και Σοφία Τριανταφυλλίδου και την ομάδα τους, όλοι ειδικοί μαστολόγοι.

Στην συνέχεια ακολούθησε ομιλία από τον ιατρό Γιώργο Συμπιλίδη στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και προσφέρθηκαν δωρεάν μαστογραφίες και υπέρηχοι μαστών σε ανασφάλιστες γυναίκες που θα διενεργηθούν στην κλινική «Γένεσις».

«Το διοικητικό συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ως συνδιοργανωτής αυτής της κοινωνικής δράσης ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετέσχαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση που τελικό της σκοπό είχε να ενημερώσει τις γυναίκες συμβάλοντας καθοριστικά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα