Πολιτισμός

Η εκδήλωση ενημέρωσης με την ειδική ορθοδοντικό Π.Γκόλιαρη στο βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η Βασιλική Γ.Καραγιαννίδου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με θέμα «Στοματική Υγιεινή #Kids_Edition», την Κυριακή 19.3.23 στο βιβλιοπωλείο Ψάλτου.

Το βιβλιοπωλείο μας, άλλο ένα απόγευμα γέμισε με τις δικές σας παιδικές φωνές και στολίστηκε με τα δικά σας χαμόγελα!


Πρωταγωνιστής της εκδήλωσης ήταν το τερατάκι Ουπς, που μοιράστηκε μαζί μας τις δικές του περιπέτειες μέσω του βιβλίου του «Ουπς, δόντια καθαρά είναι πάντοτε γερά».

Ακολούθησε σχετική παρουσίαση και quiz για την στοματική υγιεινή και τα σιδεράκια, ενώ φυσικά δεν έλειπε και η σχετική συζήτηση για την επίλυση των αποριών των γονέων.

Τέλος, όλοι οι μικροί μας φίλοι έβαψαν σε διάφορα σχέδια τα γλυκά προσωπάκια τους, έφυγαν με χαμόγελο με τα αναμνηστικά τους δωράκια αλλά και με 7 κανόνες για υγιή δοντάκια!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Παναγιώτα Γκόλιαρη για την υπέροχη βραδιά και την άψογη συνεργασία αλλά και όλους εσάς που γεμίσατε ζωντάνια τον χώρο μας.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να σας δούμε σύντομα ξανά!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την πρώτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσής μας!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]