Κοινωνία

Εκδήλωση με την ειδική ορθοδοντικό Π.Γκόλιαρη στο βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Η ομάδα του βιβλιοπωλείου μας, ανανεωμένη με μία πρωτότυπη και διαφορετική από τις μέχρι τώρα εκδηλώσεις, σας καλεί την Κυριακή 5.3.23 στις 5.30 το απόγευμα, στον γνωστό πολυχώρο γνώσης, 21ης Ιουνίου 201, σε μία συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με θέμα «Στοματική Υγιεινή #Kids_Edition».

Θα διαβάσουμε το παραμύθι «Ουπς, Δόντια καθαρά είναι πάντοτε γερά», θα ζωγραφίσουμε και η πλέον γνωστή σε όλους μας Νάγια, θα πλαισιώσει για άλλη μία φορά την εκδήλωσή μας με face painting. Με την ολοκλήρωση της ανάγνωσης θα ακολουθήσει παρουσίαση σχετική με το θέμα και θα απαντηθούν ερωτήσεις από την ειδική ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη, απόφοιτο Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ειδικευθείσα στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο Gothenburg της Σουηδίας και κάτοχο Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Στην εν λόγω εκδήλωση κρίνεται απαραίτητη και η παρουσία των γονέων, προκειμένου να επιλυθούν όσες απορίες υπάρχουν επί του θέματος από την κ. Παναγιώτα Γκόλιαρη. Το επιλεγόμενο παραμύθι απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών 6-10 χρονών και η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλα τα παιδάκια των παραπάνω ηλικιών.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προκείμενου να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι μικροί μας φίλοι, παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο του μικρού/ μικρής που θέλει να συμμετάσχει, είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Τέλος, παρακαλείται κάθε παιδάκι να έχει μαζί του το δικό του μαξιλαράκι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε μικρούς και μεγάλους!

Περιμένουμε όλους εσάς, τους λάτρεις του βιβλίου, του παραμυθιού αλλά και της σωστής ενημέρωσης να έρθετε να περάσουμε άλλη μία βραδιά δημιουργικής απασχόλησης και κεφιού παρέα!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]