Εκδήλωση «Αρμονίας» με προσφορά δώρων σε παιδιά οικονομικών αδυνάμων οικογενειών

Κοινωνία /

Υπαίθρια εκδήλωση προσφοράς δώρων στα παιδιά οικονομικώς αδυνάμων οικογενειών, τα οποία δώρα προσφέρονται με την σειρά τους από παιδιά που δεν τα έχουν ανάγκη, διοργανώνει η «Αρμονία».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη 31.12.14 στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, από τις 11 το πρωί έως την 1 μετά το μεσημέρι.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Υπάρχουν παιδιάκια δίπλα μας που φέτος τις γιορτές δεν θα πάρουν δώρο από τους γονείς τους, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες. Αυτά τα παιδάκια θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το δωράκι τους από τον πολιτιστικό και φιλανθρωπικό σύλλογο «Η Αρμονία» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Τετάρτη 31.12.14 από το «Σπίτι του Αη-Βασίλη» στην πλατεία Ειρήνης, από τις 11 το πρωί έως την 1 μετά το μεσημέρι.
Γι’ αυτό παρακαλούμε όλα τα παιδάκια που θέλουν να χαρίσουν παιχνίδια και βιβλία που τους περισσεύουν (σε καλή κατάσταση) να τα φέρουν στο γραφείο της «Αρμονίας», στο παλαιό δημαρχείο από τις 9 το πρωί έως τις 12.20 μετά το μεσημέρι καθημερινώς εκτός Δευτέρας.
Ηδη η προσφορά των πολιτών του Κιλκίς σε ρουχισμό, και όχι μόνον, είναι αξιοσημείωτη. Γιά πέμπτη χρονιά συνεχίζεται η λειτουργία της τράπεζας ιματισμού και υπόδησης, που διοργανώνει ο σύλλογος με πολλή αγάπη γιά τον «άνθρωπο της διπλανής πόρτας».
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που προσφέρουν το περίσσευμά τους».

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς Ιωάννης Λιναρδάκης ευχαριστεί θερμά: Την ΑΝΟΣΗ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, τον Αναστάσιο […]

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα