Πολιτισμός

Η εκδήλωση της «Αρμονίας» γιά την Γιορτή της Μητέρας

Μεστή περιεχομένου υπήρξε γιά άλλη μία χρονιά η Γιορτή της Μητέρας, την οποία διοργανώνει ανελλιπώς από ιδρύσεώς του (1970) ο σύλλογος «Αρμονία».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10.5.15, στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς που κατακλύσθηκε από μέλη και φίλους του συλλόγου.

Η ομιλήτρια Γεωργία Κολεσιώτου με τον μεστό, δυναμικό, γεμάτο συναισθήματα λόγο της, «καθήλωσε» τους παρευρεθέντες και καταχειροκροτήθηκε από όλους.
ΑΡΜΟΝΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΠΗ
Η χορωδία των ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς υπό την διεύθυνση Δημήτρη Σαλτσίδη και σολίστες τους Ειρήνη Σαλτσίδου και Νικόλαο Σερασκέρη, απέδωσαν άριστα τα τραγούδια του προγράμματος και ενθουσίασαν το κοινό.

Την παράσταση «έκλεψε» η παιδική χορωδία της «Αρμονίας» με την εξαιρετική ερμηνεία των πρωτοτύπων τραγουδιών γιά την Μάνα, που έπλεξε και δίδαξε η μουσικοδιδασκάλισσα Θεοδώρα Ηλιάδου, η οποία απέσπασε πολλά συγχαρητήρια.

Η καθιερωμένη απονομή επαίνων στις κυρίες που εργάσθηκαν και στήριξαν την «Αρμονία» υπήρξε συγκινητική.

Φέτος τιμήθηκαν η Φρόσω Γιματζίδου, η Ιωάννα Κολεσιώτου και η Αναστασία Χαρισοπούλου.
ΑΡΜΟΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ
Την όλη εκδήλωση «έκλεισε» χορευτικό συγκρότημα του τμήματος εφήβων-νεανίδων του συλλόγου με χορούς της Θράκης, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλισσας Ναταλίας Κομπινόγλου, με μιάν άψογη εκτέλεση, που ξεσήκωσε το κοινό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα