Γενικά

Εκδήλωση στο 9ο ΔΣ Κιλκίς γιά ενίσχυση της βιβλιοθήκης του

Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Έλα γιά τσάι στο σχολείο, φέρε μαζί σου ένα βιβλίο» διοργανώνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του 9ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, με σκοπό την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του σχολείου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 15.3.15, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«Με χαρά σας προσκαλούμε στην μουσικοχορευτική μας εκδήλωση με τίτλο “Έλα για τσάι στο σχολείο, φέρε μαζί σου και ένα βιβλίο”, στις 15 Μαρτίου και ώρα 6.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Σκοπός της εκδήλωσής μας είναι η ενίσχυση της σχολικής μας βιβλιοθήκης!
Η είσοδος είναι… ένα βιβλίο!
Την εκδήλωσή μας θα πλαισιώσει το χορευτικό συγκρότημα ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και το ΚΑΠΗ του δήμου καθώς και γονείς του σχολείου μας για τις προσφορές τους σε χυμούς και γλυκά!».

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]