Οι εκδηλώσεις τιμής της επετείου της λήξης του Β Παγκοσμίου Πολέμου

Γενικά /

Η εβδομηκοστή επέτειος της λήξης του Β Παγκοσμίου Πολέμου, που καθιερώθηκε και ως ημέρα τιμής των εθνικών αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Φασισμού και του Ναζισμού, θα τιμηθεί το Σάββατο 9.5.15 στο Κιλκίς.
Το πρόγραμμα των σχετικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:
-10.30: Δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κκ Εμαμανουήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στον ίδιο χώρο.
-11.30: Τελετή στο Ηρώον του δημοτικού πάρκου-«Κήπου» με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, τήρηση σιγής ενός λεπτού και ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
Από τις 8 το πρωί έως και την δύση του ηλίου θα λάβει χώρα γενικός σημαιοστολισμός, ενώ από την δύση του ηλίου έως τις πρωινές ώρες της επομένης θα είναι φωταγωγημένα όλα τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα, καθώς και τα καταστήματα ΝΠΔΔ και τραπεζών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τι Κιλκίς… Τι Χανιά!

Την Παρασκευή βρισκόμουν σε ένα κατάστημα στο κέντρο του Κιλκίς όταν είδα ένα παλιό συμμαθητή, που είχα καιρό να συναντήσω. […]

«Αντιγραφές» να σου πετύχει!

«Αντιγράφουν», λένε κάποιοι… τον Παπακώστα! Στις… ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων; Μα αυτές έχουν προϊστορία και στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς πολύ πριν […]