Γενικά

Οι εκδηλώσεις του συλλόγου Γουμενισσιωτών Θεσσαλονίκης

Από τον σύλλογο Γουμενισσιωτών Θεσσαλονίκης δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεών του γιά το τρίμηνο Νοεμβρίου 2015-Ιανουαρίου 2016.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Εκδήλωση 1η: Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, ώρα 19.00, θα εορτασθεί η 103η επέτειος της απελευθέρωσης της ιδιαίτερης πατρίδας μας Γουμένισσας από τον τουρκικό ζυγό. Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομη ομιλία του προέδρου του συλλόγου μας Πέτρου Άλλιου σχετική με τα ιστορικά γεγονότα της εποχής και παρουσίαση του νέου βιβλίου του μέλους του συλλόγου Μανώλη Γκουνάγια με τίτλο «Στη Λεωφόρο των Πύργων». Την παρουσίαση θα κάνουν ο συγγραφέας, ο φιλόλογος Πέτρος Μπέσπαρης και ο καλλιτέχνης-ηθοποιός Τάσος Παπαναστασίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, πλατεία Ιπποδρομίου).

Εκδήλωση 2η: Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συλλόγου η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση επί τη ευκαιρία του ανοίγματος των κρασιών της φετινής σοδειάς. Θα τιμήσουμε δεόντως την ημέρα αυτή με άφθονο Γουμενισσιώτικο κρασί. Η εκδήλωση αυτή δεν αφορά σε επίδειξη κρασιών, αλλά δική μας μικρή συνεστίαση.
Εκδήλωση 3η.- Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου μας η καθιερωμένη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας και παράλληλα η προβλεπόμενη τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να υποστηρίξετε και να συμμετάσχετε στο σύνολο των εκδηλώσεών μας, για τη δική σας ευχαρίστηση και τη δική μας ικανοποίηση.
Προσοχή: Παρακαλούμε να κρατήσετε αυτή την επιστολή ως ενημέρωσή σας για τις εκδηλώσεις, καθ’ όσον για οικονομία στις δύσκολες εποχές που ζούμε δεν θα στείλουμε ιδιαίτερες επιστολές-προσκλήσεις για κάθε εκδήλωση.

Η αίθουσα του Συλλόγου μας λειτουργεί για τα μέλη και τους φίλους μας. Ελάτε να βρεθούμε και να συζητήσουμε κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 19.00 έως 23.00. Προσφέρουμε τη συντροφιά, το τσάι ή τον καφέ και για όσους επιθυμούν κρασί ή τσίπουρο. Σας περιμένουμε».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα