Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Κι όμως είχαν “προβλέψει” τον κορωνοϊό

Η μελέτη των αρχιτεκτόνων της κατασκευής του νέου πάρκου “Κήπος” του Κιλκίς καθώς και η τότε διοίκηση του δήμου Κιλκίς είχαν “προβλέψει” πριν από περίπου δέκα τρία χρόνια την σημερινή κατάσταση στην οποία ζούμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε άλλους δήμους της χώρας για την αποφυγή συνωστισμού ανθρώπων σε κοινόχρηστους χώρους, όπως πλατείες, πάρκα και άλλους κοινόχρηστους χώρους συνεργεία των δήμων απομάκρυναν παγκάκια προκειμένου να αποφευχθεί το θλιβερό φαινόμενο συνωστισμού, σε αντίθεση με το νέο πάρκο του “Κήπου” που οι θέσεις των καθιμένων στα παγκάκια απέχουν μεταξύ τους ενάμιση μέτρο.

Και αν δεί κανείς ότι η κατασκευή τους είναι από σκυρόδεμα (τσιμέντο) κάτι που αποκλείει την απομακρυνσή τους από το πάρκο, θα λέγαμε ότι η “πρόβλεψει” εξάπλωσης του COVID-19 ήταν δεδομένη.

Περισσότερα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]

Δείτε ακόμα