Αθλητισμός

Ε.Αγαθοπούλου: «Ακούνε τα ερασιτεχνικά σωματεία;»

«Άραγε η Κυβέρνηση ακούει τα ερασιτεχνικά σωματεία;» αναρωτιέται η βουλεύτρια Κιλκίς και τομεάρχισσα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυνικότητα των μελών της Κυβέρνησης, πριν από το δεύτερο lockdown δεν έχει όρια. Επόμενο θύμα της ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Με περισσό θράσος ο κ. Χαρδαλιάς προχθές δήλωνε πως με ένα μήνα λουκέτο δεν θα διαλυθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Η αλήθεια όμως είναι πως από τον περασμένο Μάρτιο έχει μπει λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, χωρίς καμία πρόνοια από την Κυβέρνηση. Χωρίς οικονομική στήριξη και χωρίς σαφείς οδηγίες όλο αυτό το διάστημα, ώστε να μη χρειαζόταν το δεύτερο ολικό λουκέτο σήμερα.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία και οι άνθρωποί τους αγωνιούν, όπως αγωνιούμε όλοι και όλες όσοι αγαπάμε τον αθλητισμό σαν δεύτερη φύση μας.

Η δημόσια δήλωση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη είναι χαρακτηριστική, καθώς και δηλώσεις – κραυγές αγωνίας από τοπικούς Αθλητικούς Συλλόγους, όπως στο Κιλκίς από την Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου, τον Αθλητικό Όμιλο Πολυκάστρου και από τον Ποντιακό Νέας Σάντας.

Άραγε η Κυβέρνηση ακούει;; Αλλά και αν ακούει έχει ιδέα τί γίνεται έξω από τα κυβερνητικά γραφεία, τί γίνεται στις λαϊκές γειτονιές της Αττικής, αλλά και σε ολόκληρη της περιφέρεια, όπου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι κομμάτι της ζωής των πόλεων και των ανθρώπων τους;»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα