Αθλητισμός

Την εικοστή θέση της πανελλήνιας κατάταξης κατέλαβε ο ΓΣ Μανδρών

Στην «αφρόκρεμα» του ελληνικού κλασικού αθλητισμού παρέμεινε και φέτος ο ΓΣ Μανδρών, καταλαμβάνοντας την εικοστή θέση της πανελλήνιας κατάταξης για το 2017 με 4.499 μόρια, την καλύτερη της ιστορίας του.

Μιάς κατάταξης, η οποία προκύπτει από την συγκομιδή του κάθε σωματείου από τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, τα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων α΄-παγκορασίδων α΄και τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου.

Το μέγεθος της νέας επιτυχίας του συλλόγου του νομού Κιλκίς καταδεικνύουν οι θέσεις, τις οποίες κατέλαβαν παραδοσιακές δυνάμεις και πάλαι ποτέ… υπερδυνάμεις του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Μόλις επτά θέσεις υψηλότερα, στην 13η συναντάται ο Πανιώνιος ΓΣΣ, και μόλις δύο υψηλότερα, στην 18η ο Πανελλήνιος ΓΣ.

Μια θέση πίσω από τον ΓΣ Μανδρών βρίσκεται ο Ολυμπιακός Πειραιώς, και από εκεί και πέρα στην 31η ο ΟΚΑ Καβάλας και στην 35η ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Σε επίπεδο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ.Μακεδονίας (Πέλλης-Κιλκίς, Πιερίας-Ημαθίας) ο ΓΣ Μανδρών κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον ιστορικό Φίλιππο Βεροίας, δέκατο τέταρτο στην πανελλήνια κατάταξη.

Και εδώ ο σύλλογος του νομού Κιλκίς υποσκέλισε αντίστοιχους με σπουδαία ιστορία όπως η ΓΕ Νάουσας (27η), ο Αρχέλαος Κατερίνης (29ος), ο ΓΣ Έδεσσας (58ος), ο Φίλιππος Γιαννιτσών (63ος), ο ΓΑΣ Αλεξανδρείας (64ος), ο Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών (71ος) και ο ΓΑΣ Κιλκίς (98ος).

Την πρώτη θέση της πανελλήνιας κατάταξης για το 2017 κατέλαβε ο Ελευθέριος Βενιζέλος Χανίων με 14.562 μόρια.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]