Γενικά

Εικόνες απαξίωσης και εγκατάλειψης στο δημοτικό σχολείο Νέου Γυναικοκάστρου

Μία ημέρα πριν το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι μαθητές του νηπαιγωγείου και του δημοτικού σχολείου Νέου Γυναικοκάστρου θα αντικρύσουν και πάλι την απαράδεκτη εικόνα του σχολικού κτιρίου τους.

Εικόνες εγκατάλειψης που ήρθαν στα χέρια μας από κατοίκους του οικισμού που στέλνουν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο σχολείο και διαμαρτύρονται γιά την αδιαφορία της σημερινής δημοτικής αρχής και της σχολικής επιτροπής που “σφυρίζει” μάλλον αδιάφορα!

Τι να πεί κανείς γιά την υγρασία που κυριαρχεί στα κτίρια, τα κάγκελα της περίφραξης πεσμένα στο έδαφος με τα μεταλλικά κάγκελα να είναι κομμένα και επικύνδυνα γιά την σωματική ακεραιότητα των παιδιών, τους στύλους καλαθοσφαίρισης σκουριασμένους και τρύπες στον προαύλιο χώρο, λες και στο σχολικό κτίριο δεν φοιτούν μαθητές.

“Ένα μήνα τα κάγκελα είναι πεσμένα και κάνεις δεν ήρθε να τα μαζέψει, ενώ χρόνο παρακαλάμε να πάρουμε μπογιές και να γίνει συντήρηση στο σχολείο και κάνεις δεν κάνει τίποτα” σχολίασε μητέρα του δημοτικού σχολείου!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα