Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Εικόνα …τριτοκοσμική

Toν βουλευτή Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Φραγγίδη συνάντησαν το βράδυ της Κυριακής 13.2.22 εκπρόσωποι του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Παιονίας, προκειμένου να τον ενημερώσουν γιά τα προβλήματα του κλάδου τους, στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης η οποία είχε ληφθεί προ ημερών στον Εύρωπο, στην εκεί συνάντηση τους με συναδέλφους των από την περιοχή του δήμου Πέλλης.

Ενωρίτερα είχε επισκεφθεί τον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, προφανώς γιά να ενημερωθεί για τα θέματα του αλλά και για να έχει μία εκ του σύνεγγυς εικόνα της κατάστασης του.

Και επειδή η στήλη έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές σε τρία ζητήματα, ελπίζουμε ο κ Φραγγίδης να τα προσυπογράψει και να τα θέσει και αυτός στον δημόσιο διάλογο.

Τα πρώτο αφορά στα σκοτάδια, που επικρατούν στην πέριξ του σταθμού ελληνική περιοχή, σε αντίθεση με αυτήν της γειτονικής χώρας, λόγω του ότι τα φωτιστικά στις κολώνες λειτουργούν ως …διακοσμητικά, το δεύτερο με την λειτουργία του περιπτέρου πληροφόρησης, που λειτουργεί μόνον σε επίπεδο …ενημερωτικής πινακίδας, και το τρίτο στο απίστευτο χάλι του οδοστρώματος στο τμήμα του δρόμου από τον μεθοριακό σταθμό μέχρι την συνοριακή πυραμίδα (ορόσημο).

Και όλα αυτά στην μεγαλύτερη πύλη εισόδου στην Πατρίδα μας, από την οποία εισέρχονται σε αυτή εκατομμύρια επισκεπτών κατ’ έτος!

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]