Πολιτική

Εγκρίθηκε ο τρόπος διανομής του οικοπέδου πρώην μύλου Σαμαρά από το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ενέκρινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μετά από τρεις ώρες διάλογο κατά την συνεδρίασή του της Δευτέρας 16.12.19 την πρόταση της διοίκησης του δήμου για τον τρόπο διανομής του οικοπέδου υπ’αριθμόν 705 του πρώην μύλου Σαμαρά με σκοπό την ανέγερση δικαστικού μεγάρου σ’αυτό. Η σχετική απόφσαη ελήφθη με 26 ψήφους υπέρ (συνυπολογίζεται και του προέδρου της κοινότητας Κιλκίς), εννλεα κατά και δυο “παρών”.

“Ναι” ψήφισαν οι δεκατρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, τέσσερις της “Ενωτικής Δύναμης” Κιλκίς (Τσαντάκης, Πεντζερτζής, Μασμανίδου, Νικολαΐδου) οι τρεις του “Συμμετέχω-Ο δήμος στα χέρια του πολίτη” (Αγαθόπουλος, Αναστασιάδου, Σεϊτανιώτης), οι δυο του “Κιλκίς-Μαζί μπορούμε (Καζαντζίδης, Σαρβανίδης) και οι τρεις ανεξάρτητοι (Παζαρτζικλής, Παπακώστας, Στανημερόπουλος) και ο πρόεδρος του συμβουλίου κοινότητας Κιλκίς (Καρυοφύλλης).

Τα “όχι”προσήλθαν από τους επτά δημοτικούς συμβούλους του “Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ” (Τονικίδη, Ανθρακίδη, Δημητρίου, Βαφειάδη, Καραμπίδη, Ζώτο, Καϊσίδη) και τους δυο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” (Φαχουρίδη, Αϊβαζίδη). “Παρών” φήφισαν δυο (Αμοιρίδης, Πιπερίδης). Σημειώνεται οτι οι σύμβουλοι της “Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς” και οι ανεξάρτητοι έδωσαν θετική ψήφο ύστερα από σειρά δεσμευτικών διαβεβαιώσεων της διοίκησης για διανομή του οικοπέδου κατά τρόπο που να ζημιωθεί απο αυτήν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα