Κοινωνία

Έγκυρη ενημέρωση από τους προσκόπους γιά ασφαλή «πλοήγηση» στο διαδίκτυο


Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με αφορμή την «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου» (10.2.15) διοργάνωσε το 2ο σύστημα προσκόπων Κιλκίς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28.2.15, στο πνευματικό κέντρο της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου και αποσκοπούσε στην ενημέρωση των γονέων και των φίλων του συστήματος.
Την παρουσίαση της αξιόλογης εργασίας γύρω από τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθώς και τους τρόπους που το καθιστούν ασφαλές για τους μικρούς αλλά και μεγάλους έκανε ο υπαρχηγός του συστήματος και καθηγητής πληροφορικής του ΕΠΑΛ Κιλκίς Γιάννης Κέρος. Μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό δόθηκαν απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις και απορίες με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν μια πολύτιμη εμπειρία που θα συμβάλει στην ασφαλέστερη χρήση του διαδικτύου και των δυνατοτήτων του.
Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν ο αρχηγός του συστήματος Χρήστος Καναρόπουλος και ο βοηθός περιφερειακός έφορος Κιλκίς Αντώνης Κομπατσιάρης.
«Η εκδήλωση εντάσσεται στην επιλογή υπεύθυνης και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του συστήματος και των γονέων τους ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες με επίκεντρο πάντα το παιδί», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]