Γενικά

Εγκαινιάζεται η λειτουργία των νέων μαγειρείων του νοσοκομείου Κιλκίς

Εγκαινιάζεται στην 1 μετά το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας 9.11.15 η λειτουργία των νέων μαγειρίων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς. Η τελετή θα λάβει χώρα στο χώρο των μαγειρείων μπροστά από την νεόδμητη τρίτη πτέρυγα του νοσοκομείου.

Με την ευκαιρία αυτή ο διοικητής του ιδρύματος Θεμιστοκλής Ανθρακίδης δήλωσε τα εξής:

«Εξασφαλίσαμε τους απαιτούμενους πόρους από ευρωπαϊκά προγράμματα (interreg), και ήδη το νοσοκομείο παρέλαβε υπερσύγχρονες συσκευές και εξοπλισμό μαγειρείων ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία των γευμάτων από το προσωπικό του ιδρύματος σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους.

Η ωφέλεια η οποία προκύπτει τόσο για το νοσοκομείο μας όσο κυρίως, και για τους ασθενείς μας θα είναι σημαντική και ουσιαστική καθώς εξοικονομούνται δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Επί πλέον, αυξάνεται η ευελιξία της επιλογής των γευμάτων, βελτιώνεται η ποιότητα των παρασκευασμάτων, η αγορά των πρώτων υλών γίνεται πλέον από τοπικούς προμηθευτές και επιπλέον αξιοποιείται πλήρως το δικό μας προσωπικό το οποίο τα τελευταία έτη απασχολείτο σε αλλότριες επικουρικές διαδικασίες.

Υπολογίζουμε να εξοικονομήσουμε πάνω από 130.000 σε ετήσια βάση, πόροι οι οποίοι θα κατευθυνθούν σε άλλες λειτουργικές ανάγκες του ιδρύματος».

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα