Κοινωνία

Εγκαίνια Κοινωνικού παντοπωλείου της ΙΜΠΚ στην ενορία Αγίου Δημητρίου

Τα εγκαίνια ενός νέου κοινωνικού παντοπωλείου της ιεράς μητροπόλεως Πολυναής και Κιλκισίου θα τελέσει ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ.κ. Εμμανουήλ, στις 12.30 μετά το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής 26.10.14..
Ο χώρος, όπου στεγάζεται το κοινωνικό παντοπωλείο ανήκει στον αγροτικό συνεταιρισμό Κιλκίς και τον νοίκιασε η ενορία Αγίου Δημητρίου για τον σκοπό αυτό ενώ βρίσκεται επί της οδού 21ης Ιουνίου 307.
Το νέο κτίριο ανακαινίσθηκε εκ βάθρων από το εκκλησιαστικό συμβούλιου του ιερού ναού με την υποστήριξη του αγροτικού συνεταιρισμού Κιλκίς και την βοήθεια των πιστών ενοριτών και διαμορφώθηκε κατάλληλα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της αποθήκευσης και της διανομής των τροφίμων στους αναξιοπαθούντες ενορίτες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]