Πολιτική

Εγκαινιάσθηκε το κεντρικό εκλογικό κέντρο του Γιάννη Ιωαννίδη

Στα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου Θεσσαλονίκης του υποψηφίου περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας με τον συνδυασμό «Περιφέρεια πρωταθλήτρια» Γιάννη Ιωαννίδη, που, ως γνωστόν, υποστηρίζεται από το συγκυβερνών κόμμα της ΝΔ, παρευρέθη προχθές το βράδυ ο επικεφαλής της στην περιφερειακή ενότητα του νομού Κιλκίς και υποψήφιος ως αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιαννόπουλος.
Η τελετή του αγιασμού στο εκλογικό κέντρο, που ευρίσκεται επί της οδού Ιωνος Δραγούμε 3 πραγματοποιήθηκε χοροστατήσαντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κκ Ανθίμου, παρουσία του γενικού γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Μανόλη Κεφαλογιάννη, του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θεοδώρου Καράογλου και πολλών βουλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της ευρύτερης περιοχής της Κ.Μακεδονίας.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αμέσως μετά την τελετή του αγιασμού μίλησε προς τις εκατοντάδες παρευρεθέντων ο κ. Ιωαννίδης αναφερόμενος στους βασικούς «άξονες» της πολιτικής, που πρόκειται να εφαρμόσει η παράταξή του, σε περίπτωση εκλογής του.
Επίσης, και στους λόγους που συνιστούν την δική του άποψη ως την πλέον ικανή και αποτελεσματική γιά να αντιμετωπίσει τις σημερινές αντιξοότητες λόγω των πολιτικών της λιτότητας, αλλά και γιά να προχωρήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας της σύγχρονης «μάστιγας» της ελληνικής κοινωνίας, που εξαναγκάζει τα νέα και ικανά παιδιά να «μεταναστεύουν» στο εξωτερικό όπως έκαναν οι παππούδες τους».
Αμέσως μετά την ομιλία του ο κ. Ιωαννίδης με προοτροπή του ιδίου αυτοπαραρουσιάσθηκαν όλοι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού «Περιφέρεια πρωταθλήτρια», ανάμεσα στους οποίους και ο Κιλκισιώτης Κώστα Γιαννόπουλος, ένα στέλεχος με μακρά πολιτική παράδοση και ταυτοχρόνως ιδιαιτέρως σημαντική παρουσία και συνεισφορά στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης σε πρώτο και δεύτερο βαθμό εκλεγόμενος σε αμφοτέρους και υπηρετώντας τους από θέση ευθύνης, όπως του προέδρου του νομαρχιακού συμβουλίου και του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα