Πολιτισμός

Εγκαίνια του «Πέτρινου» αποστακτηρίου Γ.Μεσίγκου στο Καμπάνη

ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ

Λαμπρά ενός λαμπρού …ιδιαιτέρου χώρου στον Καμπάνη
Είναι ένας ολοκαίνουργιος λαμπρός ….ιδιαίτερος χώρος, όπου κάθε χιλιοστό αποτυπώνει το μεράκι, το γούστο και την καλαισθησία του δημιουργού του, ενώ το σύνολό του καταδεικνύει απόλυτη σχέση με την πρακτικότητα και λειτουργικότητα.
Πρόκειται γιά το αποστακτήριο του Γιώργου Μεσίγκου, του οποίου ο χώρος διαμορφώθηκε κατά τρόπο που να αποτελεί μία πλήρη αίθουσα εκδηλώσεων, είτε κοινωνικών είτε ψυχαγωγικών είτε πολιτιστικών, αποτελώντας ένα πραγματικό «κόσμημα» για το κεφαλοχώρι του Καμπάνη.
Η επωνυμία της αίθουσας του αποστακτηρίου «Πέτρινο», και αρκεί μία πρώτη φευγαλέα περιμετρική ματιά στον χώρο, αμέσως με την είσοδο σ’ αυτήν γιά να καταλάβει κανείς το γιατί.
Και δεν πρόκειται γιά απλή κάλυψη καθέτων επιφανειών με πέτρα αλλά γιά …καλλιτεχνική επένδυση των επιφανειών των τοίχων με καλοσμιλεμένη πέτρα, που σε συνδυασμό με τις επιλογές ως προς τον εξοπλισμό και τον φωτισμό, προσδίδουν χώρο, πέραν της καλαισθησίας, και ευχάριστη υποβλητική ατμόσφαιρα.
Η λειτουργία αυτού του λαμπρού χώρου ξεκίνησε και επισήμως με μία …λαμπρή τελετή εγκαινίων το πρωί της Κυριακής 21.9.14.
Ο κόσμος του Καμπάνη και της ευρύτερης περιοχής ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και ο ιδιοκτήτης του «Πέτρινου» Γιώργος Μεσίγκος ανεδείχθη εξαίρετος αμφιτρύων, κάνοντας όλους να νιώσουν άνετα και να εξοικειωθούν αμέσως με τον χώρο με την εκ μέρους του υποδειγματική φιλοξενία και περιποίηση.
Ανάμεσα στους παρευρεθέντες και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι με επικεφαλής τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καμπάνη Γιάννη Παπαντόπουλο, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι όλων των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της ευρύτερης περιοχής.
Το αποστακτήριο «Πέτρινο» του Γιώργου Μεσίγκου βρίσκεται στην παράλληλη της κεντρικής οδού 21ης Ιουνίου του Καμπάνη, ακριβώς πίσω από το πρατήριο υγρών καυσίμων και το συστεγαζόμενο πρατήριο τροφίμων επίσης δικής του ιδιοκτησίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα