Γενικά

Εγγραφές και φοίτηση στο εσπερινό γυμνάσιο

Από το εσπερινό γυμνάσιο Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
8000 ενήλικοι χωρίς απολυτήριο Γυμνασίου! – 500 χωρίς απολυτήριο Δημοτικού!
«Εν όψει των εγγραφών μαθητών για το νέο σχολικό έτος (15 – 30 Ιουνίου και 1-10 Σεπτεμβρίου) καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στο εσπερινό γυμνάσιο του Κιλκίς.
Σας ενημερώνουμε ότι:
– Το απολυτήριο είναι απολύτως ισότιμο με το απολυτήριο των πρωινών σχολείων.
-Το ωράριο είναι από τις 18:00 έως τις 21:25.
-Τα έτη που απαιτούνται είναι επίσης τρία όπως και στα ημερήσια.
-Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι μόνο αυτά της κύριας ομάδας και όχι τα δευτερεύοντα.
– Όσοι δεν έχουν απολυτήριο δημοτικού μπορούν να εξεταστούν εντός μίας ημέρας σε δημοτικό σχολείο που ορίζει η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπεμβρίου, του Οκτωβρίου και κάποιων άλλων μηνών και μετέπειτα να εγγραφούν στο εσπερινό γυμνάσιο.
– Το δικαίωμα της εγγραφής στα εσπερινά σχολεία το έχουν, πλέον, όλοι οι ενήλικοι καθώς και οι εργαζόμενοι ανήλικοι από 14 ετών και πάνω.
– Στο πλαίσιο των σχολικών επισκέψεων και εκδρομών οι μαθητές μας γνωρίζουν τα μέρη πολιτισμού και ψυχαγωγίας της πόλης του Κιλκίς και όχι μόνο.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]