Κοινωνία

Η κοπή της πίτας του παραρτήματος Γουμένισσας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Γουμένισσας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στις 5 το απόγευμα, έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της μέσα σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή πολλών γυναικών που κατέκλυσαν το καφέ-CORTE.

Mε την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Γουμένισσας Μαρία Παλάνη, η πρόεδρος της κοινότητας Καστανερής Αλεξάνδρα Πάντη και η σύζυγος του δημάρχου Παιονίας Αλεξάνδρα Σιωνίδου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαζί με τον καφέ, οι παρευρισκόμενες αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, απόλαυσαν νόστιμες και μοναδικές βασιλόπιτες, διασκέδασαν δοκιμάζοντας την τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά κερδίζοντας πλούσια δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης, που τους ευχαρίστησαν και η τυχερή κα Ευγενία Ζελέγκου που βρήκε το «φλουρί» πήρε ως δώρο μια σικ τσάντα.

Ενημερώθηκαν επίσης από την πρόεδρο του παραρτήματος Γεωργία Κρομλίδου για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων τους, ενώ η γραμματέας Μαρίνα Τουλούπη αναφέρθηκε στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία από τα έσοδα της εκδήλωσης τους.

 

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Ο Φαρμακευτικό Σύλλογος Κιλκίς συμμετέχει στις διαμαρτυρίες για τους νεκρούς των Τεμπών με τρίωρη στάση εργασίας

Το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη συμμετοχή του συλλόγου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην […]

Δείτε ακόμα