Εύσημα στην 71 Α/Μ ταξιαρχία από την διεύθυνση Δ.Ε. Κιλκίς

Γενικά /

Ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης και η υπεύθυνη του συμβουλευτικού σταθμού νέων Σωτηρία Καρολίδου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες τους προς τον ταξίαρχο Πέτρο Δεμέστιχα, διοικητή της 71 Α/Μ ταξιαρχίας «Πόντος» και στο πρόσωπό του το προσωπικό της ταξιαρχίας, που συνέβαλε έμπρακτα στην υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο αφορά στην ανακύκληση των πλαστικών πωμάτων με σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για το εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΕΕΕΚ Κιλκίς.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«….Με εδραία την πεποίθηση της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης, σταθερός αρωγός της προσπάθειάς μας στάθηκε η 71η Α/Μ ταξιαρχία «Πόντος» που αναγνωρίζει όχι μόνο το γνήσιο των προθέσεών μας αλλά και την βαθειά μας πίστη στην εκπλήρωση ενός οράματος. Για τους λόγους αυτούς, την Πέμπτη 3.6.15, πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά «εκστρατεία» μεταφοράς πλαστικών πωμάτων, αποδεικνύοντας την δύναμη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.
Είμαστε βέβαιοι ότι η δράση αυτή θα αποτελέσει την απαρχή μιας σταθερής και αγαστής συνεργασίας με γνώμονα την αλληλεγγύη και ότι θα σηματοδοτήσει την έννοια της συμμετοχής στην ευρύτερη τοπική κοινωνία. Παρ’ όλο που οι ορατοί υπηρεσιακοί μας στόχοι φαίνεται να μην συγκλίνουν, ωστόσο είναι φανερό ότι οι βαθύτεροι στόχοι μας που αφορούν στην παιδεία και στην καλλιέργεια συνείδησης αποτελούν κοινή αναφορά. Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες ευκαιρίες συνεργασίας και θα μας δοθεί η δυνατότητα να αποδείξουμε ότι «όλοι μαζί είναι καλύτερα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα