Αθλητισμός

Χωρίς προβλήματα ξεκινά ο Εθνικός με την Θύελλα Φιλώτα

«Πρώτη» γιά το πρωτάθλημα α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας της νέας περιόδου και συνάμα «πρώτη» του Εθνικού Ν.Αγιονερίου σ’ αυτήν.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στον χώρο των εθνικών κατηγοριών υποδέχεται ως τυπικώς γηπεδούχος στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς την αξιόλογη την τελευταία διετία στον ίδιο χώρο Θύελλα Φιλώτα.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας οι πάντες στις τάξεις της ομάδας του Νέου Αγιονερίου δηλώνουν έτοιμοι γιά το φετινό ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο», ενώ το ηθικό είναι ακμαίο, μετά και την περυσινή καθ’ όλα επιτυχή παρουσία στην διοργάνωση.

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη είναι το ότι έχει στην διάθεσή του …όλους τους παίκτες, αφού δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα με κανένα.

Τόσο ο προπονητής και οι παίκτες όσο και οι παράγοντες του Εθνικού δεν θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις επικαλούμενοι τις ιδιαιτερότητες της πρώτης αγωνιστικής ημέρας.

«Καλύτερα να «μιλήσουμε» …στο γήπεδο, ώστε μετά τον αγώνα να είμαστε σε θέση να κάνουμε …δηλώσεις» τόνισε χαρακτηριστικώς και με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.

Η συνάντηση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 4.30 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]