Αθλητισμός

«Ξαναπήρε τα πάνω» ο Εθνικός με το 3-0 επί του ΠΑΟ Κοσμίου

Σταθεροποιήθηκε ξανά το «σκάφος» του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, με το 3-0 επί του ουραγού ΠΑΟ Κοσμίου, που ήλθε μετά τους τελευταίους «κλυδωνισμούς».
Ηταν μία «γερή ένεση ηθικού», την οποία η ομάδα του Νέου Αγιονερίου χρειαζόταν εν όψει του δυσκόλου υπολοίπου του πρωταθλήματος α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.
Για τον Εθνικό δεν είχε καμμία σημασία το ότι αντιμετώπιζε τον ουραγό της κατάταξης.
Εκείνο, που προείχε, ήταν η αγωνιστική και ψυχολογική ανασύνταξή του, με εμφάνιση που να απέκλειε κάθε απρόοπτο ως προς το αποτέλεσμα και κάθε αμφισβήτηση ως προς το επίπεδο αγωνιστικότητας και ηθικού.
Και ο Εθνικός έδειξε με την απόδοσή του, ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του υπολοίπου προγράμματος, καθώς διατήρησε την εδαφική υπεροχή σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, έπαιξε κατά διαστήματα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο και δημιούργησε πλήθος ευκαιριών.
Το πρώτο τέρμα του το σημείωσε στο 10’ με εύστοχο πέναλτυ του Πεχλιβάνη, το οποίο παραχωρήθηκε σε ανατροπή του Χασάνογλου.
Ο τελευταίος «έγραψε» στο 21’ το 2-0, ενώ στο 47’ ο Πεχλιβάνης «ζευγάρωσε» τα τέρματά του με δεύτερο εύστοχο πέναλτυ, το οποίο κέρδισε αυτήν την φορά ο Μήτσικας.
Μετά το 70’ ο αγώνας προσέλαβε χαρακτήρα «δυνατής» προπόνησης για τον Εθνικό.
Η σύνθεση:
Καλογεράκης, Χαραλαμπίδης, Γκέληνος, Μιλκούδης (55’ Αλμπάνης), Αποστολάς (50’ Σακκάς), Καρασίμος, Πεχλιβάνης, Κοτσίδης, Χασάνογλου, Γραικός (57’ Παλιάτσος).
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 30.3.14, 16.00, Ορφέας Ελευθερούπολης – Εθνικός Ν. Αγιονερίου.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]