Αθλητισμός

Χωρίς «σκοτούρες» ο Εθνικός στους Αμπελόκηπους

Με «έξοδο» στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης επανέρχεται στην ενεργό δράση, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Λαμπρής, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου.

Η ομάδα του νομού Κιλκίς αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του τοπικού Ηρακλή στον σημαντικότερο αγώνα μεταξύ ομάδων της «ουδέτερης ζώνης», επιδιώκοντας να συνεχίσει τις επιτυχίες του τελευταίου καιρού, που την οδήγησαν σε περίοπτη θέση σ’ αυτήν.

Ο Εθνικός βασίζεται αφ’ ενός μεν στην πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή του, αφ’ ετέρου δε στο «απογειωμένο» από την μεγάλη νίκη στην Χαλάστρα ηθικό του.

Επί πλέον, θα παίξει χωρίς «σκοτούρες», καθώς στην διάθεση του προπονητή Δημήτρη Ορφανού τέθηκε και ο αποθεραπευθείς από τον τραυματισμό του Πτηνόπουλος.

Το μοναδικό πρόβλημα αφορά στον τιμωρημένο Μιλκούδη, στην τέταρτη και τελευταία αγωνιστική ημέρα της ποινής του αποκλεισμού που του επιβλήθηκε.

Στο πλευρό του ο Εθνικός αναμένεται να έχει γιά άλλη μία φορά πολλούς φίλους και υποστηρικτές του.

Η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι στους 33 βαθμούς έναντι 25 που έχει ο Άρης Ακροποτάμου που υποβοβάζεται κάτι που φανερώνει το πόσο… ήρεμα πάνε τα πράγματα για τους παίκτες του Κώστα Πολυχρονίδη.

Από τους «κυανόλευκους» που θα παίξουν επιθετικά και στηρίζουν πολλά στη φόρμα του Χιονίδη, θα λείψει μόνο ο τραυματίας Κοτέντσης, καθώς γυρνούν οι Κραγιόπουλος και Τσομπάνογλου.

Η συνάντηση του κλειστού γυμναστηρίου Αμπελοκήπων θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Tο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Θύελλα Φιλώτα- Άρης
Διαιτητές: Κατσικογιάννης, Γεωργάκης, Καραλής (ΕΠΣ Ηπείρου)

Πανσερραϊκός – Έβρος Σουφλίου
Διαιτητές: Μαλούτας, Παρασίου, Σίπκας (ΕΠΣ Ημαθίας)

Απόλλων Αρναίας- Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Συμεωνίδης, Γιαμούζης, Θεοδώρου (ΕΠΣ Πιερίας)

Βυζάντιο- Καβάλα
Διαιτητές: Ζούγρας, Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Ρίγκος (ΕΠΣ Γρεβενών)

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ορφέας Ελευθερούπολης
Διαιτητές: Τρέβλας, Κελεσίδης, Παπαδάκης (ΕΠΣ Ημαθίας)

Δόξα Δράμας- Καμπανιακός
Διαιτητές: Τσαπάρας, Γκαϊντατζής, Αναστασιάδης (ΕΠΣ Σερρών)

Ηρακλής Αμπελοκήπων- Εθνικός Αγιονερίου
Διαιτητές: Παπαργυρίου, Βρούζος, Ζέρβας (ΕΠΣ Πιερίας)

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]