Αθλητισμός

Συνέχεια στην άνοδό του θέλει να δώσει ο Εθνικός στην Αρναία

Οι δύο νίκες του στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες του, έναν εντός έδρας με δύσκολο αντίπαλο και έναν σε δύσκολη έδρα, έδωσαν «φτερά» στα πόδια των παικτών του Εθνικού Ν.Αγιονερίου, που δείχνουν αποφασισμένοι να οδηγήσουν την ομάδα στην κατάληψη μιάς τιμητικής θέσης της κατάταξης του α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.

Στην σημερινή ημέρα διεξαγωγής υπολειπομένων αγώνων καλούνται να δώσουν συνέχεια στι πολύ καλές εμφανίσεις τους και να επιδιώξουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο δημοτικό στάδιο της Αρναίας Χαλκιδικής, όπου ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον τοπικό Απόλλωνα.

Η σύνθεση της αποστολής δεν είχε γίνει γνωστή έως την ώρα σύνταξης του παρόντος, αλλά έγινε γνωστό, ότι ο προπονητής Δημήτρης Ορφανός υπολογίζει σε όλους τους παίκτες πλην του Στάθη Στεφανίδη, που σήμερα θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική ημέρα της ποινής, που του επιβλήθηκε λόγω συμπληρώσεως επτά κίτρινων καρτών.

Τις όποιες ελπίδες έχει για να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, θέλει να διατηρήσει ο Απόλλων με τον Αντώνη Λεπιτσά να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και αποφασισμένους να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσεις στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]