Αθλητισμός

Ανασυγκροτείται εν όψει της νέας περιόδου ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου

Οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις και ιδίως οι επιπτώσεις τους στην πραγματική οικονομία λειτούργησαν ως «τροχοπέδη» στις διαδικασίες καταστατικής μετατροπής του Εθνικού Ν.Αγιονερίου σε Εθνικό Κιλκίς, μία κίνηση η οποία, ως γνωστόν, είχε προκαλέσει εντονώτατες αντιδράσεις.

Μετά το «πάγωμα» της κίνησης οι ιθύνοντες του συλλόγου του Νέου Αγιονερίου ανέλαβαν πρωτοβουλία αναδιοργάνωσης αυτού και της ομάδας με την εκ των ενόντων συγκρότηση νέας διοίκησης.

Η σχετική διαδικασία αναμενόταν χθες το βράδυ, με δημοσιογρφικές πληροφορίες να κάνουν λόγο γιά στελέχωση της διοίκησης με παράγοντες όχι μόνο από το Ν.Αγιονέρι αλλά και από το Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή του δήμου Κιλκίς.

Από την στιγμή της συγκρότησής της αναμενόταν η απόφασή της γιά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ρόλο σ’ αυτήν, ως συνεργάτης, αλλά και συμμετοχή στα εξωαγωνιστικά δρώμενα του συλλόγου αναμένεται να έχει ο Στάθης Στεφανίδης, παράλληλα με την εκ μέρους του συνέχιση της προσφοράς υπηρεσιών ως παίκτης.

Ηδη δε «βρίσκονται στα σκαριά» ωρισμένες «πολύ σημαντικές», όπως αναφέρεται, μετεγγραφές, οι οποίες πιστεύεται, ότι θα πολλαπλασιάσουν την αγωνιστική ισχύ της ομάδας σε σημείο που να μπορεί να συνεχίσει να κάνει έντονη την παρουσία της στο πρωτάθλημα α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας.

Στον αντίποδα, έμειναν ελεύθεροι και συνεχίζουν αλλού την σταδιοδρομία τους οι Μπεχλιβάνης, Μιλκούδης, Αποστολάς και Δημητρακόπουλος, βασικά στελέχη της περυσινής χρονιάς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα