Αθλητισμός

Την Αναγέννηση Γιαννιτσών υποδέχεται ο Εθνικός

Την Αναγέννηση Γιαννιτσών υποδέχεται σήμερα ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου.
Με εξαιρετική αγωνιστική «εικόνα» τον τελευταίο καιρό, ανεξαρτήτως ωρισμένων επί μέρους αποτελεσμάτων, και με την υποστήριξη των φίλων του σταθερή και ένθερμη, έτσι που να διατηρεί ακμαίο και το ηθικό του, το συγκρότημα του νομού Κιλκίς είναι αποφασισμένο να «κυνηγήσει» την νίκη, καθώς αυτή είναι δυνατόν να τον «εκτοξεύσει» βαθμολογικώς, ενισχύοντας σημαντικά την θέση του στην «μάχη» γιά την παραμονή.

Ωστόσο, στις τάξεις του οι πάντες είναι συγκρατημένοι και αποφεύγουν τα «παχιά» λόγια, εν γνώσει των κινδύνων που ελλοχεύουν σε τέτοιους αγώνες.

Διότι, η Αναγέννηση Γιαννιτσών μπορεί μεν σήμερα να «βολοδέρνει» στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης ενός ομίλου της κατώτερης εθνικής κατηγορίας πλην όμως δεν παύει να είναι μία από τις ομάδες με «όνομα», κύρος, λαμπρή ιστορία και σεβαστή φανέλλα, τις οποίες είναι επικίνδυνο να υποτιμά κανείς, όταν διανύουν περιόδους κάμψης ή και παρακμής.

Το ευτύχημα είναι, ότι εν όψει ενός τέτοιας ιδιαιτερότητας αγώνος, ο προπονητής του Εθνικού Βασίλης Τραϊανόπουλος υπολογίζει σε όλο το έμψυχο δυναμικό, συμπεριλαμβανομένου του ταλανιζόμενους από πρόσφατο τραυματισμό πολύπειρου Στάθη Στεφανίδη, ο οποίος διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Ωστόσο, η συμμετοχή του, είτε από την αρχή του αγώνα είτε ως αλλαγή θα κριθεί από την κατάσταση, που θα παρουσιάσει κατά την διάρκεια της προθέρμανσης.

Η σημερινή αναμέτρηση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής

Δόξα Δράμας-Άρης Θεσσαλονίκης

Βρέσκας, Κελεσίδης, Γιάντσης (Ημαθίας)

Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης Ακροποτάμου

Τρακαλιάνης, Ζιγκερίδης, Γκαϊτατζής (Σερρών)

Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Αναγέννηση Γιαννιτσών

Παρχαρίδης (Δράμας), Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας)

Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Μαρόπουλος (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Παπαδάκης (Ημαθίας)

Α.Γ.Σ. Καστοριά-Απόλλων Αρναίας

Σιδηροπουλος, Κεσίσογλου, Κουπαράνη (Πέλλας)

Ορφέας Ελευθερούπολης-Πανσερραϊκός

Δραγάτης, Μαλανδρής, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Α.Ο. Καβάλα-Θύελλα Φιλώτα

Κουναλάκης (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης)

Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Γκουγκούδης, Καμπούρης, Κρυωνάς (Σερρών)

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]