Αθλητισμός

Προβληματισμός στον Εθνικό γιά την επιθετική «δυστοκία»

Στην Πτολεμαϊδα με τον Εορδαϊκό αγωνίζεται σήμερα ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου.

Η ομάδα του νομού Κιλκίς βρίσκεται σε επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και δείχνει ικανή να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η αίσθηση γιά την τακτική της, είναι ότι θα αποσκοπεί στην κατάκτηση της νίκης και όχι απλως στην αποφυγή της ήττας.

Ωστόσο, στις τάξεις του Εθνικού επικρατεί προβληματισμός γιά την επανεμφάνιση του «συνδρόμου» του …«χασογκολισμού», που στον εκτός έδρας αγώνα με τον ομώνυμό του της Αλεξανδρούπολης του στέρησε μία θεωρητικώς βέβαιη νίκη και μαζί δύο πολύτιμους βαθμούς.

Συγχρόνως, όμως, οι πάντες πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας να αποφύγει επανάληψη του φαινομένου, και απλώς κρατούν χαμηλούς τόνους εν γνώσει του ότι η αποστολή της κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς ο Εορδαϊκός είναι «σκληρό καρύδι» στην έδρα του.

Ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γαλάνη και Καρασίμο καθώς και στον τιμωρημένο (τέταρτη κίτρινη κάρτα Κιόρτση).

Η συνάντηση του δημοτικού σταδίου Πτολεμαϊδος θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]