Αισιοδοξία στον Εθνικό για τον αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Αθλητισμός /

Την μέχρι στιγμής αξιοσημείωτη πορεία του στο πρωτάθλημα α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας επιδιώκει να συνεχίσει αύριο ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου.

Η ομάδα του νομού Κιλκίς υποδέχεται την αντίστοιχη του Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, που εμφανίζεται λιγότερο ανταγωνιστική σε σύγκριση με πέρυσι.

Ωστόσο, παραμένει ικανή και γιά το καλύτερο, κάτι που κρατεί την νεοαγιονερίτικη σε «επιφυλακή», εξ ου και οι χαμηλοί τόνοι στις τάξεις της τελευταίας παρά την εύλογη ικανοποίηση που έχουν δημιουργήσει τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά της.

Ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καλαϊτζίδη και Παλιάτσο, που τέθηκαν «εκτός μάχης» γιά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και στους Γαλάνη και Βοσνιάδη οι οποίοι όμως βαίνουν προς αποθεραπείαν σε χρόνο μικρότερο του αρχικώς υπολογισθέντος των τριών εβδομάδων.

Ως «αντιστάθμισμα» μπορεί να χαρακτηρισθεί η επανεμφάνιση του Σταύρου Γκέρτσου, ενώ ο τεχνικός του Εθνικού βασίζεται στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών.

Ο αγώνας του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]