Την δόξα στοχεύει ο Εθνικός στον αγώνα με την Δόξα Δράμας

Αθλητισμός /

Την δόξα της πρώτης φετινής νίκης επιδιώκει αυτήν την Κυριακή ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου.
Και μάλιστα σε αγώνα με αντίπαλο όχι «όποια και όποια» ομάδα, αλλά την ιστορική ….Δόξα Δράμας, των θρυλικών «Μαυραετών», που φέτος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στον «δρόμο» της επιστροφής στην «ελίτ» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μη έχοντας εξασφαλίσει την απαραίτητη βάσει του νέου κανονισμού αδειοδότηση γιά την φυσική έδρα του, ο Εθνικός θα «μετακομίσει» γι’ αυτόν τον αγώνα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς το οποίο αναμένεται να γνωρίσει «πιένες», καθώς στους πολυάριθμους υποστηρικτές του αναμένεται να προστεθεί ένας σημαντικός αριθμός φίλων της Δόξας και σίγουρα πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι από το Κιλκίς και άλλες περιοχές του νομού.

Το ίδιο συναρπαστική αναμένεται και η αναμέτρηση μεταξύ του αξιόμαχου αλλά μέχρι στιγμής άτυχου συγκροτήματος του Νέου Αγιονερίου, που σίγουρα άξιζε αρκετά περισσότερα στα τρία πρώτα παιχνίιδα, και του φιλόδοξου φέτος δραμινού.

Την επιτευξη του στόχου της «παρθενικής» νίκης ο Εθνικός θα έχει την δυνατότητα να επιδιώξει χωρίς προβλήματα σύνθεσης, καθώς ο προπονητής Βασίλης Τραϊανόπουλος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.
Η συνάντηση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]