Γενικά

«Μαχητής του Κιλκίς» ετών 47, που… «μπήκε» στα 48!

11 Οκτωβρίου 1975: Κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του «Μαχητή του Κιλκίς», και το όνειρο του αείμνηστου ιδρυτή Σταύρου Ορφανίδη για ένα μέσον ενημέρωσης για όλους τους Κιλκισιώτες γίνεται πραγματικότητα.

11 Οκτωβρίου 2022: Ο «Μαχητής του Κιλκίς» «κλείνει» τα 47 και «μπαίνει» στα 48.

Ημερομηνία η ίδια, με διαφορετική ημέρα: Τότε ήταν Σάββατο, σήμερα είναι Τρίτη.

Επετειακό και συνάμα πανηγυρικό το σημερινό τεύχος, καθώς με αυτό διευρύνεται ακόμη περισσότερο η σπουδαία και τουλάχιστον έως το εγγύς και προσεχές μέλλον ακατάρριπτη επίδοση του «Μαχητή» ως του μακροβιότερου μέσου ενημέρωσης στην σχεδόν ενενηντάχρονη ιστορία του νομού Κιλκίς.

Όλα αυτά τα χρόνια ο «Μαχητής» «αποτύπωσε» όλα τα γεγονότα, συμβάντα, δραστηριότητες, θέματα, ζητήματα, προβλήματα και γενικώς τεκταινόμενα σε όλους τους τομείς της ζωής τούτου του τόπου, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, εγκυρότητα, σεβασμό και επαγγελματισμό, «κερδίζοντας» ευθύς εξαρχής και διατηρώντας διαχρονικώς τον χαρακτηρισμό ως της «εφημερίδας όλων των Κιλκισιωτών», χωρίς διακρίσεις, και πάντα με πρωταρχικό κριτήριο και γνώμονα το συμφέρον του τόπου, Έγινε, με άλλα λόγια, ευθύς εξαρχής, παρέμεινε, παραμένει και θα παραμένει η «φωνή» των πολιτών όλου του νομού και όλων των απανταχού καταγομένων από αυτόν, προβάλλοντάς τον σε ευρύτατη κλίμακα εντός και εκτός ορίων της χώρας.

Η πορεία συνεχίζεται και με τα σύγχρονα δεδομένα του τομέα της ενημέρωσης, αφού από το ξεκίνημά του ο «Μαχητής» ήταν και είναι πάντα «ανοικτός» στις όποιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και επικοινωνιακές ανάγκες της κάθε εποχής.

Το βέβαιον είναι ένα: Από την κατεύθυνση, την οποία έδειξε και «χάραξε» από την πρώτη στιγμή ο Σταύρος Ορφανίδης, και την οποία οι άξιοι συνεχιστές του ακολούθησαν με ευλάβεια και συνέπεια, δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή παρέκκλιση, ανεξαρτήτως των οποιωνδήποτε κατά εποχή ή συγκυρία συνθηκών.

Ο «Μαχητής του Κιλκίς» ιδρύθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 1975, γιά να υπηρετεί τον τόπο και τους ανθρώπους του. Έτσι συνεχίζει στις 11 Οκτωβρίου 2022 και έτσι θα συνεχίσει και κάθε 11 Οκτωβρίου σο διάβα του χρόνου.

Και αυτό είναι η «σημαία», την οποία το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» δεν θα υποστείλει ποτέ και θα την κρατεί πάντα ψηλά, όσο υπάρχει.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]