Κοινωνία

Το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς επισκέφθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της COSMOTE

Μία ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκε το εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης Κιλκίς (ΕΕΕΕΚ).
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά την Τετάρτη στις 17 Φεβρουαρίου 2016 υποδεχθήκαμε στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς τον κ. Ιωάννη Μήτσιο, προϊστάμενο του τμήματος του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος Α.Ε. της COSMOTE και τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πρόνοιας, πολιτισμού και δόμησης Δημήτρη Τσαντάκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά τη λήξη των μαθημάτων του σχολείου, όπου οι επισκέπτες γνωρίστηκαν με το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό καθώς και με τους μαθητές που φοιτούν σε αυτό. Ξεναγήθηκαν στο χώρο του σχολείου μας, ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τις προσπάθειες που έχουν γίνει για την απόκτηση του σχολικού λεωφορείου. Στην συνέχεια αναμνηστικές χειροποίητες κατασκευές από τα εργαστήρια του σχολείου μας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση για σύμπραξη και υποστήριξη του σχολείου μας στην ευόδωση των προσπαθειών για την ολοκλήρωση της αγοράς του δικού μας μεταφορικού μέσου.

Στο πλαίσιο του άριστου κλίματος, ορίσθηκε η νέα συνάντηση να πραγματοποιηθεί με την άφιξη του σχολικού μας λεωφορείο στη σχολική μας μονάδα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]