Αθλητισμός

Έδωσε το παρόν ο ΓΑΣΚ στον τρίτο ημιμαραθώνιο Πτολεμαίδας

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5.10.14 στην Πτολεμαϊδα ο τρίτος εορδαϊκός ημιμαραθώνιος δρόμος και ο αγώνας δρόμου 8000μ. επί δημοσίας οδού «Τρύφων Γκέκας».
Πάνω από 650 αθλητές απ όλα τα μέρη της Ελλάδας , ανάμεσα τους και οι μεγαλύτεροι αθλητές της χώρας μας στις μεγάλες αποστάσεις , στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης, ξεπερνώντας πραγματικά κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

ΑΒΡΑΜΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΑΣΚ

Στην κούρσα του ημιμαραθωνίου ο ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από τον παλαίμαχο αθλητή και έφορο του τμήματος Στίβου Κυριάκο Αβράμογλου ο οποίος τερμάτισε στην 269η θέση (68η στην κατηγορία του) με χρόνο 2 ώρες 07.30”, οποίος μετέφερε στο Κιλκίς τις καλύτερες εντυπώσεις του για τον αγώνα και τη διοργάνωση.
Πολύς κόσμος, πολύ καλές καιρικές συνθήκες με θερμοκρασία γύρω στους 15 βαθμούς , όμορφη διαδρομή, χρώμα παράδοσης από τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και προπάντων κέφι και αστεία μεταξύ των διοργανωτών, των αθλητών και των κατοίκων όλων των δημοτικών διαμερισμάτων, συνέθεσαν το «παζλ» του αγώνα, ο οποίος στηρίχτηκε στις φιλότιμες προσπάθειες των πολλών εκατοντάδων εθελοντών.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]