Αθλητισμός

Του έδωσαν και κατάλαβε» οι «μικροί» του Κιλκισιακού στον «επίλογο» χρονιάς


Πραγματοποίηθηκε την Δευτέρα η τελετή λήξης περιόδου της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού. Μια πραγματική γιορτή με πολύ παιχνίδι και φυσικά φαγητό και αναψυκτικά για τους «μικρούς» του συλλόγου. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Οι πολύ μικροί προπαίδες του Ανδρέα Αβραμίδη μπήκαν αμέσως στο γήπεδο και «κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους», ενώ είχαμε οικογενειακό διπλό μεταξύ των μικρών προπαίδων του Ζαφείρη Γιαννίδη και των προπαίδων του Στάθη Πορφυρίδη.

Οι παμπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη μετά το πέρας των εξετάσεων «τα έδωσαν όλα» για τελευταία φορά στο δίτερμα, ενώ το …«κλου» της ημέρας ήταν το μεγάλο «ντέρμπυ» μεταξύ των παίδων του Παύλου Μπάπκα και των μπαμπάδων της σχολής ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου Σπύρου Μιχαηλίδη, που …«έκλεψε την παράσταση» και σε ρόλο διαιτητή!

Αν και βρέθηκαν να ηττώνται με 2-0 στο ξεκίνημα, οι μπαμπάδες πέτυχαν την μεγάλη ανατροπή πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το σκορ υπέρ τους στο 3-2. Εκεί μάλλον κάποιοι εκτός από ανάσα δροσιάς, τσίμπησαν και κάτι, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να «γυρίσει» και οι παίδες να φτάσουν στην νίκη με 8-4.

Ήταν η δεύτερη χρονιά λειτουργίας της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού. Χρόνο με τον χρόνο θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου θα είμαστε απολύτως έτοιμοι για σε όλους τους οργανωτικούς τομείς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]