Γενικά

ΕΑΣΥΝΚ: “Συμπαράσταση στους συναδέλφους μας που τραυματίστηκαν στο Κουκάκι”

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων νομού Κιλκίς καταδικάζει σε ανακοινωσή της την δολοφονική ενέργεια κατά των εργαζομένων αστυνομικών κατά την διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης από καταληψίες στο Κουκάκι.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η δολοφονική ενέργεια κατά των εργαζομένων αστυνομικών κατά την διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης από καταληψίες στο Κουκάκι, κάθε άλλο παρά πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η καταδίκη από την πλειοψηφία του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου θα πρέπει να εκφραστεί εμπράκτως και επιτέλους εδώ και τώρα θα πρέπει να θεσμοθετηθούν αυστηρότερες διατάξεις και οποιαδήποτε βιαιοπραγία κατά εργαζόμενου αστυνομικού να τιμωρείται ως ιδιώνυμο αδίκημα!

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στους συναδέλφους που τραυματίστηκαν και ευχόμαστε την γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο τους στην ενεργό δράση.

Συγχαίρουμε την ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων για ψυχολογική και ηθική υποστήριξη”.

Περισσότερα

Νέα σύσταση δήμου στους υπόχρεους για τον καθαρισμό και την αποψίλωση ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός […]

Δείτε ακόμα