Πολιτική

Δυναμικό «παρών» ΕΑΣΥΝΚ στην ένστολη διαμαρτυρία της Δ.Ε.Θ.

Στην ένστολη διαμαρτυρία στην ΔΕΘ έδωσε δυναμικό «παρών», την Παρασκευή 5.9.14, η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων νομού Κιλκίς.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από τον Λευκό Πύργο με την συμμετοχή ενστόλων από όλη την επικράτεια και ακολούθησε πορεία, η οποία κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
«Απαιτούμε από την Πολιτεία σεβασμό και θωράκισή μας από κάθε πλευρά ώστε να είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και τους κινδύνους του λειτουργήματός μας», υπογραμμιζόταν στο επιδοθέν κοινό ψηφίσμα.
ΕΑΣΥΝΚ ΔΕΘ«Με την συμμετοχή τους οι αστυνομικοί του Κιλκίς και σε αυτόν τον αγώνα τόνισαν γιά άλλη μία φορά, ότι ζούμε σε μία μακρά περίοδο σημαντικών διεκδικήσεων και τίποτε δεν είναι δεδομένο», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση η οποία καταλήγει ως εξής: «Εγινε πλέον αντιληπτό, ότι οι περιστάσεις και οι ομολογουμένως δύσκολες καταστάσεις, που βιώνουμε, απαιτούν την αφύπνιση γιά την εγρήγορση όλων μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]