Αθλητισμός

Δύο χαμένα πέναλτυ «έκαψαν» τον Αλέξανδρο με τον Άρη

Την «χρυσή» ευκαιρία μιας νίκης γοήτρου επι του δεύτερου της βαθμολογίας Άρεως Θεσσαλονίκης, έχασε ο ανανεωμένος και διανύων μεταβατική περίοδο Αλέξανδρος Αξιούπολης, χάνοντας στα τελευταία λεπτά δύο πέναλτυ και μαζί τον αγώνα με 21-19.

Στην προκειμένη περίπτωση το αξιουπολίτικο χειροσφαιρικό συγκρότημα που πραγματοποίησε ιδιαιτέρως ελπιδοφόρα εμφάνιση, έπαιξε στα ίσα το θεσσαλονικιώτικο και διεκδίκησε με πείσμα μέχρι τέλους την νίκη, «πλήρωσε» την υστέρηση του σε πείρα μετά την φετινή εκτεταμένη αναυγκρνέωση και ανασυγκρότησή του.

Μια υστέρηση η οποία πέραν της απώλειας των δύο πέναλτυ που θα μπορούσε να συμβεί και με έμπειρους παίκτες καταδείχθηκε κατα το προαναφερθέν διάστημα με δύο «τζάμπα χαμένα» τέρματα και ισάριθμες ανυμτικές ολιγωρίες συνολικλως τέσσερα λάθη απο εκείνα που μπορούν να αποφευχθούν.

Ωστόσο, η κατ’ αυτόν τον αδοξο τρόπο ατυχής κατάληξη της προσπάθειας δεν μειώνει τις θετικές εντυπώσεις απο την συνολικώς αξιόλογη και ελπιδοφόρα «εικόνα» την οποία παρουσίασε ο Αλέξανδρος, χάρη στην οποία υπήρξε ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Η σύνθεση:
Στεφανίδης, Σκάλα 4, Ρ.Παπαρήγας 2, Α. Παπαρήγας, Αριστείδου 4, Πασιατάς, Μάρτσης 5, Χαιντινόλλι 1, Παλαιστής 3.
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 7.2.15, 20.30, Απόλλων Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης- Αλέξανδρος Αξιούπολης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]