Γενικά

Δυο νέα έργα για το Κιλκίς συνολικού ύψους 3.164.782,01€ εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Συνεχίζονται οι χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Πρόκειται για δυο νέα σημαντικά έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Κιλκίς και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αυτό.

Αφορούν στην βελτίωση αγροτικών δρόμων του δήμου Κιλκίς αλλά και διαμορφώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρου πρασίνου.

Πιο αναλυτικά οι χρηματοδοτήσεις που εγκρίθηκαν αφορούν: α) στην ένταξη του έργου του Δήμου Κιλκίς με τίτλο «Βελτίωση-ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών στις Τ.Κ. Αμαράντων και Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής του δήμου Κιλκίς» στο Ππόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με χρηματοδότηση 2.940.300,00 €. και

β) στην ένταξη του έργου του Δήμου Κιλκίς με τίτλο «Διαμορφώσεις αθλητικού πυρήνα στο ΟΤ Γ413 και χώρου πρασίνου στο ΟΤ Γ414 στο Κιλκίς» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με χρηματοδότηση 224.482,01 €.

Το πρώτο έργο αφορά στη βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών οδών. Συγκεκριμένα, αφορά σε βελτίωση και ασφαλτόστρωση στην Τ.Κ. Αμαράντων στη Δ.Ε. Δοϊράνης με οδό μήκους 2.858,12μ και την Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής στη Δ.Ε. Μουριών με οδό μήκους 3.787,42μ του Δήμου Κιλκίς.

Το δεύτερο έργο αφορά στην ωρίμανση της απαιτούμενης μελέτης για την κατασκευή υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου σε δύο οικοδομικά τετράγωνα κοντά στον χώρο των κλειστών γυμναστηρίων.

Την ολοκλήρωση της μελέτης θα ακολουθήσει η χρηματοδότηση της κατασκευής και διαμόρφωσης ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου στην Γουμένισσα