Το Δροσάτο θρηνεί γιά τον 21χρονο Δ.Ιωαννίδη

Κοινωνία /

Σοκ, θρήνο και οδυρμό προκάλεσε στην κοινωνία του Δροσάτου και βαθειά θλίψη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού ο τραγικός πρόωρος χαμός του 21χρονου τερματοφύλακα του Μακεδονικού Δροσάτου Δημήτρη Ιωαννίδη, που «έπεσε» θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι το πρωί του Σαββάτου 29.8.15 στο τρίτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δροσάτου-Αμαράντων σε μικρή απόσταση από αυτά, όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο άτυχος νέος, γιά άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο, με επακόλουθο τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο όχημα επέβαιναν και τρεις φίλοι του άτυχου Δημήτρη, οι οποίοι τραυματίσθηκαν ελαφρώς και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Ο αδικοχαμένος Δημήτρης Ιωαννίδης, που προσφάτως είχε απολυθεί από τον στρατό και είχε αρχίσει να επανακάμπτει στην ποδοσφαιρική δράση, κηδεύθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας με πάνδημη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και σε ατμόσφαιρα που παρέπεμπε σε αρχαία τραγωδία, με αποκορύφωμα το ποντιακό μοιρολόι που ερμήνευσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Στάθης Νικολαΐδης.

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς Ιωάννης Λιναρδάκης ευχαριστεί θερμά: Την ΑΝΟΣΗ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, τον Αναστάσιο […]

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα