Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δρόμος Ν.Σάντας-Ασσήρου-δήμος Ωραιοκάστρου 2-0

Έχασε, όπως ενημερωθήκαμε εσχάτως, ο δήμος Ωραιοκάστρου τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία είχε αιτηθεί στα ελληνικά δικαστήρια κατά της λειτουργίας δανειοθαλάμου αδρανών υλικών στα όρια του δήμου, από την κατασκευάστρια εταιρία του δρόμου από την Νέα Σάντα μέχρι τον κόμβο της Ασσήρου.

Βέβαια νωρίτερα την αντίστοιχη τηλεοπτική «μάχη» στα τηλεοπτικά «παράθυρα» την είχε χάσει ο τότε δήμαρχος Ωραιοκάστρου Στέργιος Γαβότσης από τον «δικό» μας βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά, αν και η διακοπή των εργασιών όλο αυτό το διάστημα μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων πρακτικά είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο γιά τους κατοίκους του δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι της επίμαχης οδού είναι στα όρια του δικού τους δήμου.

Όπως και να έχει το πράγμα το σκορ στα ταμπλό γιά τον αγώνα Οδός Νέας Σάντας-Ασσήρου με αντίπαλο τον δήμο Ωραιοκάστρου δείχνει 2-0!

Περισσότερα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]

Η έκτη καλύτερη

Την έκτη καλύτερη επίδοση σε εθνικό επίπεδο, με ποσοστό 5,27%, κατέγραψε στο Κιλκίς το πρωτοεμφανιζόμενο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας […]

Υποψήφιος δήμαρχος

Με το που τελειώνουν οι βουλευτικές εκλογές, αρχίζουν οι «ζυμώσεις» για τις δημοτικές και τις περιφερειακές, που ακολουθούν. Τι «αρχίζουν», […]

Δείτε ακόμα