Γενικά

Σοβαρές ζημιές στον δρόμο Γρίβας Καστανερής από τις βροχοπτώσεις

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς στο πρόβλημα που προκάλεσαν οι πρόσφατες σφοδρές βροχοπτώσεις στο οδικό τμήμα Γρίβας – Καστανερής.

Στελέχη της διεύθυνσης τεχνικών έργων πραγματοποίησαν αυτοψία στα σημεία της οδού τα οποία υπέστησαν σημαντικές ζημίες είτε από κατολίσθηση υλικών είτε από υποχώρηση του οδοστρώματος.

Αφού διαπιστώθηκαν οι φθορές ξεκίνησαν άμεσα παρεμβάσεις με μηχανήματα τόσο της περιφερειακής ενότητας, όσο και ιδιωτών, προκειμένου η αποκατάσταση της κυκλοφορίας να γίνει όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Οι εργασίες διήρκεσαν πέντε ημέρες. Σε όλες τις περιπτώσεις πραγματοποιήθηκε διαπλάτυνση του δρόμου με εργασίες διάβρωσης προς την πλευρά του βουνού.

Εν τω μεταξύ η ΠΕ Κιλκίς έχει ζητήσει από την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας την κήρυξη της περιοχής σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης ώστε με τα σχετικά κονδύλια να πραγματοποιηθούν δραστικότερες και μόνιμες παρεμβάσεις.

Στο σημείο του προβλήματος πραγματοποίησε αυτοψία ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Γρίβας Γεώργιο Μπακάλη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]