Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Το ξεκίνησε ο Σούλης

Η κατά την διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς συζήτηση επι του θέματος της συγκοινωνίας στην νότια περιοχή του δήμου Κιλκίς δια παραχωρήσεως γραμμών του ΟΑΣ Θεσσαλονίκης στο ΚΤΕΛ Κιλκίς εστιάσθηκε στα δεδομένα του σήμερα.

Ωστόσο το «κουβάρι του νήματος» άρχισε να «ξετυλίγεται» στο οχι και τόσο μακρινό 2014 και αυτήν ακριβώς την αρχή έκανε ο σημερινός δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς επικεφαλής του συνδυασμού «Κιλκίς-Μαζί μπορούμε» Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Όντας αποφασισμένος στο πολιτικό γραφείο του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο κ. Καζαντζίδης προέβη σε σειρά παρεμβάσεων προς τον ΟΑΣΘ αποτέλεσμα των οποίων υπήρξε η καθιέρωση δρομολογίων που περιελάμβαναν την περιοχή του πρώην δήμου Πικρολίμνης.

Το ότι η αρχή αυτή δεν είχε ανάλογη συνέχεια στον εν λόγω δήμο και στον μετέπειτα «καλλικρατικό» δήμο Κιλκίς εκεί που αντίστιχοι δήμοι του νομού Πέλλης εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο την ανωτέρω επιλογή του ΟΑΣΘ είναι… «αλλουνού παππά Ευαγγέλιο».

Και σε κάθε περίπτωση δεν φταίει για αυτό ο Σούλης ενώ την υπενθύμιση της τότε πρωτοβουλίας του επιβάλλουν λόγοι δεοντολογίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα