Πολιτική

«Στον «δρόμο» της αποπεράτωσης τα έργα υποδομής στο στάδιο Κιλκίς»

Ο εργολάβος εξοφλήθηκε γιά ό,τι έχει κατασκευάσει, και έτσι εισέρχονται στην φάση της αποπεράτωσης τα έργα κατασκευής του κλειστού προπονητηρίου-προθερμαντηρίου και εκσυγχρονισμού της παλαιάς κερκίδας του δημοτικού σταδίου Κιλκίς.

Αυτό αναφέρεται σε επιστολή του βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρου Παραστατίδη προς τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο κ. Παραστατίδης αναφέρει τα εξής:
«Κύριε δήμαρχέ, σας πληροφορώ, εάν δεν το έχετε πληροφορηθεί ακόμη, ότι σήμερα Πέμπτη 5.10.17, από το γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού και συγκεκριμένα ο κ. Τάσος Μπούντινος, με ενημέρωσε ότι το θέμα εμπλοκής που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια με τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Κιλκίς έλαβε τέλος.

Με πληροφόρησε ότι έχει εξοφληθεί ο εργολάβος για ό,τι έργο έχει υλοποιήσει, και έχει κληθεί η αρμόδια επιτροπή να το παραλάβει. Ως εκ τούτου, το έργο πλέον παραδίδεται στον δήμο Κιλκίς, όπως ήταν και πάγιο αίτημα της δημοτικής αρχής εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Έτσι ανοίγει ο δρόμος προκειμένου να προχωρήσει η ολοκλήρωση του εναπομείναντος έργου και επί τέλους να παραδοθεί στους πολίτες του Κιλκίς».

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]