Αθλητισμός

Στην Δράμα, Νευροκόπι και Χορτιάτη βρέθηκαν οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Στο Νευροκόπι της Δράμας είχαμε το Σαββατοκύριακο τους αγώνες Frozen Peaks. Μία καινούργια διοργάνωση που από το ξεκίνημα έδειξε ότι ήρθε για να μείνει. 12, 42,89 και 265 χιλιόμετρα ήταν οι αποστάσεις που είχαν να διαλέξουν οι αθλητές.

Τέσσερις ορεινοί αγώνες που περνάνε μέσα από τα οχυρά της περιοχής που έγιναν γνωστά για την αντίσταση που πρόβαλαν οι Έλληνες στρατιώτες που τα υπερασπίστηκαν κατά την ναζιστική επίθεση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στα 42 χλμ έτρεξε ο Σταύρος Κατσαρώνας οποίος τερμάτισε 10ος γενικής κατάταξης και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του.

Στην Δράμα είχαμε το Drama Wine Trail 12 χλμ έναν αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό που πέρα από την ενίσχυση του σωματείου ΑΜΕΑ και του συλλόγου παραπληγικών Δράμας, είχε ως στόχο την ανάδειξη των αμπελώνων και των οινοποιείων της “Ηδωνικής Γης” της Δράμας. Στην πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση της Αδριανής Δράμας έτρεξαν οι Στέλιος Δελόγλου και Χρήστος Ζαφειρόπουλος.

Στο Χορτιάτη είχαμε τον Hortiatis Trail που είχε αναβληθεί τον Μάρτιο λόγω μεγάλης ποσότητας χιονιού. αγώνας φέτος ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Κώστα Κρυστάλλη και του Γιάτσεκ Μπόγκοτς. Ένας από τους πιο αγαπητούς αγώνες στους ορεινούς δρομείς της περιοχής που φέτος έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν διαφορετικές εικόνες του Χορτιάτη.

Από τον ΣΔΥΚ συμμετείχαν ο Κώστας Παχνής, ο Σταύρος Αλέξογλου και ο Μακρίδης Χαράλαμπος (οι δύο τελευταίοι ως συνοδοί ασφαλείας του αγώνα). Έτρεξαν επίσης οι συντοπίτες μας Κυριάκος Αβράμογλου και Μυλωνίδης Αναστάσιος o οποίος τερμάτισε 6ος της γενικής κατάταξης και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία.

Τρείς τυχεροί από τους συμμετέχοντες θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στον Kilkis Trail που θα γίνει στην πόλη μας τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη